Ημερίδα Μαθησιακές Δυσκολίες στη Ξενόγλωσση Εκπαίδευση 09/09/21

mathisiakes-post-thumb
Αγαπητοί Συνεργάτες, Ελπίζουμε όλοι να είχατε ένα υγιές και αναζωογονητικό καλοκαίρι! Παρόλο που η χρονιά που πέρασε είχε πολλές δυσκολίες και διαφοροποιήσεις στον τρόπο της καθημερινότητας μας, κυρίως εξαιτίας της πανδημίας και των περιορισμών που αυτή δημιούργησε, καταφέραμε να έρθουμε πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων μας καθώς, μεταξύ άλλων, η πιστοποίηση Open College Network West Midlands αναδείχθηκε ως μία από τις βασικότερες επιλογές των υποψηφίων σας. Η έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους σηματοδοτείται από μερικές ιδιαίτερα συναρπαστικές αλλαγές. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι για την περίοδο 2021-2022 σας προσφέρουμε:
  • Ανανεωμένο τιμοκατάλογο με νέα και πιο ισχυρά ανταγωνιστικά οφέλη για τους συνεργάτες μας.
  • Περισσότερες εξεταστικές περιόδους, τουλάχιστον οκτώ (8), σχεδόν μία κάθε μήνα.
  • Πιο άμεσα αποτελέσματα, σχεδόν εντός ενός μηνός από την ημερομηνία εξέτασης.
  • Πλατφόρμα ηλεκτρονικής (ασύγχρονης) εκπαίδευσης η οποία θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί επικουρικά στα επίπεδα Β2 & C2 (demo)

          Username: demo, Password: demo

 • Τρεις τρόποι εξέτασης:
  • Teleproctoring, όπου μπορείτε να προσφέρετε εξετάσεις από την ασφάλεια των σπιτιών των υποψηφίων σας, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας.
  • Computer Based (δια ζώσης) Σε πιστοποιημένα εξεταστικά κέντρα
  • Paper Based, σε κεντρικές εξετάσεις στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας και σε πιστοποιημένα εξεταστικά κέντρα
Προχωρώντας ένα βήμα ακόμη, προσφέρουμε την πιστοποίηση TESOL Level 5 η οποία αποτελεί πλέον ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και ενισχύει το βιογραφικό κάθε καθηγητή που διδάσκει αγγλικά ως ξένη γλώσσα. Μείνετε συντονισμένοι καθώς οι ημερομηνίες των νέων μαθημάτων για το πρόγραμμα πιστοποίησης TESOL Level 5 θα ανακοινωθούν σύντομα. Τέλος, η έναρξη του Ακαδημαϊκού Έτους φέρνει ένα νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα υψηλού επιπέδου από το UNICERT COLLEGE σε συνεργασία με το Βρετανικό Πανεπιστήμιο του Staffordshire. Το MA in TESOL είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα με έμφαση στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος και τη διδασκαλία στην τάξη, ενώ ο υποψήφιος μπορεί να το παρακολουθήσει και εξ αποστάσεως. Και επειδή οι ανακοινώσεις για τα νέα μας δεν σταματούν εδώ… Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην ημερίδα με θέμα «Μαθησιακές Δυσκολίες στη Ξενόγλωσση Εκπαίδευση» που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις μας, την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021 (Ακαδημίας 98-100, 3ος όροφος). Κατά τη διάρκειά της, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εισηγήσεις για τις μαθησιακές δυσκολίες σχετιζόμενες με τη διδασκαλία της ξένης γλώσσας με έμφαση στην αξιολόγηση και τις τεχνικές παρέμβασης. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξατομικεύσουν τις μεθόδους διδασκαλίας που χρησιμοποιούν ανάλογα με τις μαθησιακές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μαθητές τους έτσι ώστε να μπορέσουν να διαχειριστούν αποτελεσματικότερα την κάθε περίπτωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο κατά την προσέλευση όσο και τα κατά τη διάρκεια των διαλλειμάτων, οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να επισκεφθούν τους εκθεσιακούς χώρους των εκδοτικών οίκων που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους. Ημερίδα Μαθησιακές Δυσκολίες στη Ξενόγλωσση Εκπαίδευση Ημερομηνία Διεξαγωγής: Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021 Τόπος: Αθήνα, Ακαδημίας 98 – 100, Εγκαταστάσεις ομίλου D Group Εισηγητές:          Φώτης Παπαναστασίου, Ειδικός Παιδαγωγός, MSc, Υποψήφιος Διδάκτωρ Αγάπη Δενδάκη, M.A, M.Ed Κόστος συμμετοχής: 15€ Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν αποκλειστικά στους πυρόπληκτους, από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στην Β. Εύβοια. Πρόγραμμα Ημερίδας 10:00 – 10:15     Προσέλευση – Εγγραφές 10:15 – 11:00     Χαιρετισμός Προέδρου – Παρουσίαση προϊόντων ομίλου 11:00 – 13:30     «Μαθησιακές δυσκολίες, διαταραχές συμπεριφοράς και διαχείριση προβλημάτων σχολικής τάξης» Φώτης Παπαναστασίου 13:00 – 13:45     Διάλειμμα 13:45 – 15:30     «Σύγχρονες προσεγγίσεις στην διδασκαλία ξένων γλωσσών για παιδιά με Μαθησιακές δυσκολίες» Αγάπη Δενδάκη * Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που καθορίζονται από τον ΕΟΔΥ * Δίνεται επίσης η δυνατότητα παρακολούθησης της ημερίδας και εξ’ αποστάσεως μέσω σύγχρονης πλατφόρμας.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp