Ποιοι Είμαστε;

Γιατί να πιστοποιηθείτε στα Αγγλικά μέσω του Φορέα
“Open College Network”;

  • Το Open College Network West Midlands είναι ένας σύγχρονος παγκόσμιος φορέας πιστοποιήσεων, με λύσεις που ανταποκρίνονται στα υψηλά standards της αγοράς εργασίας.
  • Είναι ο πρώτος φορέας στην Ελλάδα που διενεργεί εξετάσεις πιστοποίησης Αγγλικών με τη μέθοδο Teleproctoring (Τηλεπιτήρηση). Ουσιαστικά παρέχει τη δυνατότητα στους μαθητές του να εξετάζονται από το σπίτι τους με χρήση Η/Υ, Laptop ή Tablet και Internet.
  • Προσφέρει τις πλέον σύγχρονες και διαδραστικές μεθόδους διδασκαλίας και εκμάθησης Αγγλικών.
  • Η πιστοποίηση φέρει την εγγύηση του ονόματος UCERT, του μεγαλύτερου Φορέα Πιστοποίησης σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Αλβανία.
open-college-network-agglika

Ο φορέας OPEN COLLEGE NETWORK WEST MIDLANDS παρέχει αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις και τίτλους γλωσσομάθειας για εξετάσεις και διαγωνισμούς ΑΣΕΠ. Δείτε εδώ τη σχετική δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Το όραμα μας

Όραμά μας είναι να παρέχουμε καινοτόμες υπηρεσίες στο χώρο της πιστοποίησης γνώσης ξένων γλωσσών στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, συμβάλλοντας έτσι στην ενίσχυση του εργασιακού προφίλ των υποψηφίων για την καλύτερη επαγγελματική τους σταδιοδρομία, ανεξαρτήτως εκπαιδευτικού και επαγγελματικού προφίλ.

Η αποστολή μας

Η UCERT στοχεύει στην παροχή γνώσεων και εξειδίκευσης μέσω συνεργασιών με ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά ιδρύματα και φορείς πιστοποίησης, προκειμένου να συμβάλει στην προσφορά ίσων εκπαιδευτικών ευκαιριών για όλους τους πολίτες της Ελλάδας και της Ευρώπης. Η UCERT είναι αφοσιωμένη στο να γίνει ο κορυφαίος εθνικός φορέας και ένας σημαντικός ευρωπαϊκός φορέας στους τομείς της πιστοποίησης, της συμβουλευτικής, της εκπαίδευσης και κατάρτισης ,Επαγγελματικής έως Τριτοβάθμιας.